Hola “Escola bressol Petits”! Una nova associada molt i molt “anglesa”…

Només fa una mica més d’un mes que ja us anunciàvem la incorporació d’un nou centre a l’Associació, i ara tornem a estar d’enhorabona amb l’incorporació de “Petits”, una escola de Barcelona, concretament del carrer València 335.

Al capdavant del centre hi ha la Laia Morales, tècnica, mestre d’infantil, mestre de primària i especialitzada en llengua anglesa en els tres nivells d’edat.

La Laia, després de treballar en diversos centres aquí, se’n va anar a viure un any a Anglaterra, i d’allà va tornar amb tres idees clares: crear un projecte propi, implementar molt més la llengua anglesa a les aules i treballar a consciència per projectes.

I al 2013 ja tenim a la Laia a Catalunya, per tirar endavant “L’escola Bressol Petits”, una escoleta on no es discrimina cap llengua, però on les vehiculars són el català i l’anglès.

És d’una sola línea, petita, amb dues mestres per aula, una referent en anglès l’altre referent en català, amb cuina pròpia, pati… “És una escola molt propera i molt oberta a les famílies”, ens comenta la Laia.

S’associa per recomanació del Consorci d’Educació de Barcelona, sobretot després de fer ús de la nostra assessoria jurídica (sense ser associada encara), que l’ha ajudat en moments claus.

Vol aportar un esperit jove amb ganes d’anar a “tope” amb tots els reptes als que s’enfronta el 0-3 i l’Associació: Podem comptar amb ella pel que sigui!!!

I espera de l’Associació que l’informi de tots els canvis que hi hagi amb temps com, segons ens diu, ja fa. De moment ha complert al 100 x 100!

Benvinguda “Petits!

D’altres articles que us poden interessar…

Total English Teaching, TET

Moltes de les nostres llars associades utilitzen aquesta metodologia per a l’aprenentatge de l’anglès per part dels més petits.

Unidos por el 0-3 WEB

Unidos por el 0-3 WEB

Unidos por el 0-3 Facebook

Unidos por el 0-3 Facebook
Share This