Benvolgudes llars associades i amics,

Tot va començar a Lleida. Part de la nostra Junta, amb la Presidenta, la Conxita Pericó al capdavant, vam decidir vaporitzar els 154 quilòmetres que ens separen de la capital del Segrià per acostar-nos a les llars associades de la zona. La idea explicar el que fem i escoltar a les associades, més enllà de les limitacions que implica la fórmula de l’Assemblea General que fem cada any.

I tan bé va anar la trobada, tan enriquidora va ser per tots i totes, que la Junta s’ha encaparrat en anar repetint la mateixa fórmula amb les diferents parts de Catalunya, on es troben les llars que representem.

L’altre dia va ser el torn de Barcelona, i novament, part de la Junta amb la Presidenta, ens vam reunir amb un grup d’associades de l’Eixample, com la Llar I-Beth , L’Escola Bressol Petits , o la Llar d’Infants Ninets.

La reunió va ser fructífera i els temes van sortir de totes les bandes: Les associades ens van comentar problemàtiques i idees sorgides del seu dia a dia i la Junta va informar del tots els fronts que tenim oberts.

Així es va parlar de com conscienciar a les famílies de la importància de mantenir l’actual cicle 0-3 dins l’entorn de les llars d’infants, de la importància de l’associacionisme per defensar un sector tan sensible com el nostre, en moments on apareixen iniciatives no sempre recomanables, o de la tasca de l’Associació amb els partits polítics i amb l’Administració.

Davant l’èxit, les reunions continuaran, i la propera ens acostarà, seguint dins de Barcelona ciutat, a les llars associades de Les Corts / Sants Montjuïc, el proper dimarts 30 de gener.

En rebreu notícies!

Associació Catalana de Llars d’Infants

D’altres articles que us poden interessar…

Unidos por el 0-3 WEB

Unidos por el 0-3 WEB

Unidos por el 0-3 Facebook

Unidos por el 0-3 Facebook
Share This