Benvinguts de nou al nostre blog,

El divendres 11 de maig va tenir lloc a la seu de l’Associació de LLars del carrer Pau Claris de Barcelona un taller sobre com resoldre els conflictes a l’aula.

Van assistir-hi gairebé 40 educadores de les diferents LLars d’Infants.

La temàtica del taller va demostrar que ens preocupa el que passa a les nostres aules i gran part de les educadores van coincidir en la necessitat de saber com afrontar aquestes i altres situacions de conflicte.

La ponent Sonia Kliass va demostrar conèixer bé la situació actual de les aules i va evidenciar les nostres practiques quotidianes tot ajudant a fer una reflexió sobre el nostre dia a dia.

En acabar vam coincidir en la necessitat de seguir formant-nos per a millorar a nivell personal i de retruc millorar la nostra tasca educadora.

Total English Teaching, TET

Moltes de les nostres llars associades utilitzen aquesta metodologia per a l’aprenentatge de l’anglès per part dels més petits.

El perquè (i el com) de tot plegat

Un bon nombre d’associats i associades vàrem aprendre i gaudir amb la Cristina Pons Mudarra, en el curs “La gestió i l’organització d’una llar d’infants, documents oficials i criteris generals”.

Share This