Benvolguts associats i amics,

Segueix la iniciativa d’acostar la junta a totes les llars associades, en un seguit de trobades. Després de les reunions a Lleida i amb les llars de L’Eixample de Barcelona, ara ha tocat el torn al districte Sants MontjuÏch / Les Corts també de la ciutat de Barcelona.

Potser el més interessant de la reunió, entre d’altres coses, va ser el descobriment que llars com “Els gegants” , “Guinyol”  o “Santa Elena II”, van fer les unes de les altres. I és que a Barcelona, el fet de compartir districte, no sempre vol dir ser a prop…

La reunió va començar de forma espontània amb una animada conversa entre les llars, on es van compartir els problemes (i les solucions) amb que les assistents s’havien anat trobat al llarg dels anys. Es van posar de relleu les diferències i similituds que es donen a nivell de composició social i de costums de les famílies, en barris relativament propers.

També va ser molt interessant la posada en comú d’experiències per fer participar les famílies a l’escola, amb l’explicació de diversos tallers de manualitats o del projecte “Belluga’t” de la llar “Guinyol”, que es centra en el moviment, en la dansa, i fa participar nens i pares.

La nostra Presidenta , la Conxita Pericó, va posar al dia a les assistents sobre tots els temes que té en marxa l’Associació, posant èmfasis, a més, en la importància de posar de relleu entre els pares i mares, la necessitat de mantenir el cicle 0-3 dins de les llars. És feina de tots i totes, de cada centre, pel bé dels infants, crear aquesta consciència en les famílies.

I, amb el compromís de tornar-nos a veure d’aquí un any, vam concloure la trobada amb la satisfacció d’haver-nos conegut més íntimament i sobretot, d’haver possibilitat d’acostar entre ells a centres d’un mateix territori.

No ho oblidem: La unió fa la força!

Associació Catalana Llars d’Infants

D’altres articles que us poden interessar…

Unidos por el 0-3 WEB

Unidos por el 0-3 WEB

Unidos por el 0-3 Facebook

Unidos por el 0-3 Facebook
Share This