Benvolguts associats,

Passat el curs i fins i gairebé tot el mes de juliol, fem una valoració del que ha estat tot el curs 2016-17, un curs que ha esdevingut molt intens per tot el que està afectant, d’una manera o altra, al nostre sector, al sector 0-3.

En aquesta valoració, aquest és l’espai perfecte per a fer una anàlisi del que han aportat i del que han significat els nostres espais digitals, tot valorant al capdavant de tots ells el nostre nou web, que tot just aquest agost farà un any que està actiu. Com sempre i tal i com vàrem comentar en el post de presentació d’aquest nou espai, hem tractat d’aconseguir que el web esdevingui el centre informatiu de tota la nostra actualitat, de tot allò que afecta a les nostres llars.

En aquesta funció informativa i de punt de trobada, el nostre web us ha portat tota la informació que el nostre sector genera i la que li cal consultar, ja siguin normatives, notícies, noves propostes educatives, etc. Des dels nostre espai dinàmic, el blog, i des de els nostres espais estàtics, les pàgines del web, hem procurat facilitar-vos de forma fàcil i accessible tot allò que considerem que podeu necessitar consultar en el vostre tarannà educatiu durant els mesos del curs.

Esperem haver-ho aconseguit, i esperem seguir millorant i fent els nostres continguts encara més interessants i útils per a tots vosaltres.

Com sempre, les nostres xarxes socials han esdevingut el perfecte suport pels nostres continguts. La difusió a Facebook i Twitter de tot el que posem al web us facilita seguir l’activitat de la nostra associació, i per a nosaltres és molt satisfactori veure que seguiu el nostre dia a dia i que ens valoreu positivament en aquesta funció de divulgació i informació que tan important és per a la vida de qualsevol entitat com la nostra.

A les nostres xarxes procurem compaginar publicacions que us porten a espais del nostre web, com per exemple als articles del blog, i publicacions d’altres entitats amb les que el darrer any hem treballat conjuntament per tal de defensar el sector 0-3, com per exemple tot el referent a la campanya #Unidosporel03. Completem habitualment aquests dos tipus de continguts amb notícies i publicacions que tenen a veure amb tot el que ens afecta com a educadors.

Juntament amb aquesta funció informativa, hem aconseguit que les nostres xarxes, especialment Facebook, hagin esdevingut un punt de trobada i consulta per a tots vosaltres, i ha estat tot un plaer atendre les vostres consultes públiques i privades tot esperant que us haguem pogut ajudar en tot allò que heu necessitat.

Així doncs, de la mateixa manera que considerem que ara és un bon moment per fer-ne balanç de tot plegat, també és un bon moment per a donar-vos les gràcies. Us agraïm molt el nostre suport i el vostre seguiment, i esperem que continueu fent-nos costat en el nostre “camí digital”, un camí que com molt bé sabeu, ara ja va sempre paral·lel al camí, diguem-ne, real.

Abans d’acabar aquest post, aprofitem per animar-vos a seguir tot el que anirem publicant sobre la interessantíssima Jornada Pedagògica que celebrarem el 28 d’octubre, i de la que ja us hem començat a informar a les nostres xarxes. Properament dissenyarem un espai propi en el nostre web amb tota la informació per tal de facilitar-vos-hi l’assistència.

I bé, ja només ens queda desitjar-vos un molt bon estiu a tots, és moment de procurar descansar, desconnectar, i d’agafar forces per a continuar duent a terme la que per a nosaltres és la tasca més apassionant i preciosa del món, educar.

Molt bon estiu i moltes gràcies a tots !!

Associació Catalana de Llars d’Infants

D’altres articles que us poden interessar…

Total English Teaching, TET

Moltes de les nostres llars associades utilitzen aquesta metodologia per a l’aprenentatge de l’anglès per part dels més petits.

Unidos por el 0-3 WEB

Unidos por el 0-3 WEB

Unidos por el 0-3 Facebook

Unidos por el 0-3 Facebook
Share This