Benvinguts de nou al nostre blog,

És important afavorir i construir un vincle sòlid i segur amb els fills, relació que els ajudarà a aconseguir un bon desenvolupament i els permetrà adquirir hàbits , aprendre a escoltar i acceptar els límits.

Els infants podran gestionar millor el fet d´aprendre nous hàbits com dormir sols, ser més autònoms, més creatius i més col·laboradors envers les seves responsabilitats del dia a dia. Tot això els hi permetrà tenir recursos davant l´adversitat.

Hi ha una idea equivocada de voler omplir al nen amb una quantitat important de diferents joguines i regals .

En l´actualitat hi ha un abús de noves tecnologies que comporta menys presència i menys atenció per part dels adults, quan , poder dedicar més temps i realitzar una activitat conjunta té un valor fonamental perquè l´infant entengui i col·labori més amb la dinàmica familiar.

Un acompanyament ,una vivència compartida, una escolta constructiva possibilitarà als pares participar activament en el desenvolupament del seu fill.

La comunicació no té a veure només amb l´expressió verbal, els pares també poden jugar, llegir contes, experimentar i fer descoberta juntament amb els nens, en definitiva, dedicar més temps a compartir vivències amb els fills, significarà la possibilitat de crear i reforçar la relació.

L´actitud d’estimació i confiança que donaran els pares, en aquest temps compartit, reforçarà el vincle i possibilitarà als infants entendre millor que s´espera d´ells, fomentant la seva independència i felicitat.

Share This