Benvinguda llar d’infants “La Nau”!

Sempre és una alegria rebre a una nova llar a la nostra associació, però si a sobre és una llar que pràcticament acaba de començar, l’alegria és doble: és en els primers passos quan més es pot necessitar la nostra ajuda, ja sigui assessorant o simplement escoltant. I és que “La Nau”, és en el seu segon curs!!!

Segons ens ha explicat la seva directora i impulsora, la biòloga Anna Doblas, un dia es va trobar al director de l’antiga escola dels seus fills, quan era en ple procés de la seva “aventura”, i li va comentar que necessitava algú que l’assessorés administrativa i jurídicament. I ell, li va dir:

Ja t’has fet de l’Associació Catalana Llars d’Infants?
Ostres! Ni sabia que existia!

I aquí la tenim! Una nova associada plena d’il·lusió i empunta!

L’escola ocupa un local molt especial, al carrer Consell de Cent 467, entre Nàpols i Sicília. Si entreu al seu web, podreu veure’n les instal·lacions i especialment el pati, que és xul.líssim i ocupa un dels famosos patis de l’Eixample:   www.lanaullardinfants.com

De moment, a part d’una sala polivalent molt gran de 125m2, hi tenen 4 aules de P0 a P2, però l’Anna ja ens ha avançat en primícia que el proper curs… Ja obriran una nova aula!

La companya de l’Anna en aquesta aventura és la directora pedagògica de “La Nau”, l’educadora infantil Andrea Font. L’Andrea té un lema: “Fer nens feliços”. I per aconseguir-ho, es fonamenta en una concepció en el qual l’infant és subjecte actiu del seu propi procés de creixement, fent-lo protagonista dels seus propis aprenentatges.

Molta sort a la llar d’infants “La Nau”, i benvinguda!

També us pot interessar…

Comunicat AGÈNCIA CATALANA DE CONSUM.

Aclariments i propostes de l’agència Catalana del Consum del Departament d’Empresa i coneixement en relació amb les quotes de les escoles bressol i llars d’infants privades en el context actual d’estat d’alarma i de confinament de la població.

Share This