Us donem de nou la benvinguda al nostre blog,

Hi havia una vegada una escoleta, que com un avet petitó, va ser “plantada” a Sant Feliu de Llobregat, fa moooolts i moooolts anys, cap el 2.001.

Avui, l’Avet, la llar d’infants ( www.lavet.es ), ja té unes arrels molt fondes al barri i s’ha fet gran. Eps! I segueix gairebé al mateix lloc de sempre: només ha canviat de vorera al mateix carrer, i per ocupar un local més xulo, amb un súper-pati de vora 400 metres quadrats i 8 aules, més un espai per a la psicomotricitat. Des de fa 10 anys són a Ventura Gassol 5, bis, baixos.

Parlant amb la seva directora, la Mª Carmen Carrasco, li comentem que ens fa molta il·lusió rebre a l’Avet com a nova llar associada, i ella ens respon que li agrada molt “fer família” i que així és com es sent acollida per nosaltres.

I és que segons ens diu, “fer família”, podria ser un dels lemes de l’escola: són un equip estable, d’anys, i es coneixen molt. La pròpia Mª Carmen va passar de ser una treballadora molt implicada, a fer-se càrrec de la llar quan l’anterior directora es va jubilar: Gairebé una transmissió de “mare” a “filla”!

Aquest ambient familiar, ens explica, el perceb tothom que hi va, tant les famílies, com molt especialment, els infants. Hi ha molt bon ambient i els nens i les nenes s’hi troben com a casa, i un cop ells i elles es senten segurs, feliços i estimats, és molt senzill treballar-hi.

I aquí apareix el que és el principal objectiu de “l’Abet”: mirar els infants i treballar per ells i elles, fent una atenció individualitzada, adaptant-se a ells i no a l’inversa.

Una pregunta per la Mª Carmen Carrasco: Què és el que et fa més il·lusió de tots aquests anys de “L’Avet”?

S’ho rumia uns instants i exclama: “Veure pel barri als meus “nens” i les meves “nenes” que ja tenen… 17 anys!!!

Benvinguda Llar d’infants l’Avet!

També us pot interessar…

Escoltar els infants

Per establir un bon vincle, és condició que es doni una bona comunicació en la que hi conflueixen l’adult i el nen.

XI Jornada Educativa, 26 d’octubre de 2019.

Dissabe 26 d’octubre del 2019, plaça d’Espanya de Barcelona, 151 professionals de les llars d’infants de tot Catalunya omplen una de les grans sales de l’hotel Catalonia Barcelona Plaza.

Share This