Us donem de nou la benvinguda al nostre blog,

Hi havia una vegada una escoleta, que com un avet petitó, va ser “plantada” a Sant Feliu de Llobregat, fa moooolts i moooolts anys, cap el 2.001.

Avui, l’Avet, la llar d’infants ( www.lavet.es ), ja té unes arrels molt fondes al barri i s’ha fet gran. Eps! I segueix gairebé al mateix lloc de sempre: només ha canviat de vorera al mateix carrer, i per ocupar un local més xulo, amb un súper-pati de vora 400 metres quadrats i 8 aules, més un espai per a la psicomotricitat. Des de fa 10 anys són a Ventura Gassol 5, bis, baixos.

Parlant amb la seva directora, la Mª Carmen Carrasco, li comentem que ens fa molta il·lusió rebre a l’Avet com a nova llar associada, i ella ens respon que li agrada molt “fer família” i que així és com es sent acollida per nosaltres.

I és que segons ens diu, “fer família”, podria ser un dels lemes de l’escola: són un equip estable, d’anys, i es coneixen molt. La pròpia Mª Carmen va passar de ser una treballadora molt implicada, a fer-se càrrec de la llar quan l’anterior directora es va jubilar: Gairebé una transmissió de “mare” a “filla”!

Aquest ambient familiar, ens explica, el perceb tothom que hi va, tant les famílies, com molt especialment, els infants. Hi ha molt bon ambient i els nens i les nenes s’hi troben com a casa, i un cop ells i elles es senten segurs, feliços i estimats, és molt senzill treballar-hi.

I aquí apareix el que és el principal objectiu de “l’Abet”: mirar els infants i treballar per ells i elles, fent una atenció individualitzada, adaptant-se a ells i no a l’inversa.

Una pregunta per la Mª Carmen Carrasco: Què és el que et fa més il·lusió de tots aquests anys de “L’Avet”?

S’ho rumia uns instants i exclama: “Veure pel barri als meus “nens” i les meves “nenes” que ja tenen… 17 anys!!!

Benvinguda Llar d’infants l’Avet!

També us pot interessar…

Comunicat AGÈNCIA CATALANA DE CONSUM.

Aclariments i propostes de l’agència Catalana del Consum del Departament d’Empresa i coneixement en relació amb les quotes de les escoles bressol i llars d’infants privades en el context actual d’estat d’alarma i de confinament de la població.

Share This