Avantatges de ser-ne soci

Conegueu els beneficis dels nostres associats
Inscripció online
La força del col·lectiu

La força que ens dona a tots i a totes formar part d’un col·lectiu que lluita per objectius comuns:

 

  • En el moment de negociar convenis, com a associació sectorial, tenim representativitat.
  • Negociar amb l’Administració sobre el tema de les subvencions.
  • Defensar que l’Administració financïi a la família per a l’Accés al 0-3 i tingui en compte les places de la privada per fer-hi convenis, abans de crear més places públiques.
  • Lluitar en contra del trencament del cicle 0-3, tot evitant la separació del P2 del cicle (tal i com ja s’està fent el algunes comunitats, que usen classes sobrants per a acollir nens i nenes d’aquesta edat) des de la recent creada plataforma a nivell estatal “Unidosporel0-3
  • Parlar amb les diferents forces polítiques per a donar a conèixer i defensar els nostres plantejaments, en benefici del sector, però molt especialment, en benefici dels infants i les seves famílies.
Descomptes en les jornades

Podreu gaudir dels descomptes en les jornades formatives i informatives que la nostra associació organitza anualment.

Assessorament Jurídic

Els nostres associats poden aprofitar els avantatges de la nostra assessoria jurídica, per tal de resoldre els dubtes que puguin tenir en la seva tasca de gestió d’una llar d’infants.

Som socis de CECEI i AMEI

Com a entitat som socis de CECEI i AMEI i tenim descomptes als seus congressos. A més, també podem accedir als continguts exclusius que s’ofereixen als web d’AMEI.

 

Formació

Podreu accedir als cursos de formació organitzats per l’Associació, sent-ne la majoria gratuïts per als nostres associats.

 

Actualitat i Comunicació

Us mantindreu actualitzats sobre les novetats del nostre sector, gràcies a les comunicacions de caire pedagògic, jurídic i administratiu que l’associació fa arribar als centres.

 

Feu-ne la inscripció i ens posarem en contacte amb vosaltres, gràcies !!

Ompliu el formulari per a fer-nos arribar les vostres consultes !!

Share This